Cazare Eforie Nord

Hotel smarald

Cazare Eforie Nord

Prezentare

Hotel Smarald este o aparitie noua pe Litoralul Marii Negre situat in zona Acapulco pe faleza la aproximativ 80 m de mare.
Inaugurat in anul 2008 intr-o cladire noua ce ofera tot confortul necesar petrecerii unui sejur de neuitat, hotelul Smarald este o combinatie reusita intre grandoare si eleganta satisfacand cele mai rafinate gusturi.
Hotelul are o capacitate de 60 locuri in 30 spatii de cazare ultramoderne dotate cu servicii si facilitati de 4 stele, dar cu tarife de 3 stele care creeaza pentru dumneavoastra o atmosfera relaxanta si primitoare.

Hotelul Smarald pune la dispozitia dumneavoastra:
- 28 camere largi si spatioase
- 2 apartemanete de lux
- parcare supravegheata prin camere video
- internet wirelles gratuit
- lobby-bar
- receptie (salon primire)
- terasa
- restaurant
- bar restaurant
- personal calificat
- seif receptie
- acces hotelier cu cartele magnetice
Unitatea dispune de 14 camere duble cu pat twin, 14 camere duble cu pat matrimonial si 2 apartamente de lux dotate cu grup sanitar propriu, baie cu jacuzzi (in apartamente), baie cu cabina de dus, uscator de par, tv prin cablu, aer conditionat, minibar, balcon, terasa (apartamente).
Restaurantul hotelului ofera de la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme imbinand perfect bucataria traditionala cu cea internationala.
Capacitatea restaurantului este de 80 de locuri..
Intregul surprinde prin modalitatea de abordare, solutiile practice si integrarea rafinamentului regal in contextul modern.